Başkent Süt olarak çiftliğimizde Jersey ırkı ineklerinin sütünden elde edilen sütler, el değmeden sağılıp, soğutma tanklarında muhafaza edilerek bakteri oluşumunu engelleyen son derece kaliteli bir sistemle üretilmektedir. Diğer sütlere oranla yağ ve protein oranı hem dengeli, hem de iki katı oranındadır. %20 daha fazla kalsiyum içermektedir. Yağ oranı %5,5 – 6 seviyelerindedir. Daha fazla fosfor ve B12 vitamini içermektedir. Çocukların büyüme ve gelişimini, bağışıklık sisteminin güçlenmesini ve ihtiyaç duyduğu beyin gelişimini destekleyen DHA, diğer bileşenlere sahip içeriği sebebiyle jersey inek sütünü tüketmesini şiddetle tavsiye ediyoruz.
- Günlük olarak sağılır.
- Tam otomatik tesislerde dolum yapılan Jersey Sütlerimizde, GDO, antibiyotik ve hormon gibi katkı maddeleri yoktur.
MİNİMUM SİPARİŞ MİKTARI 10 ADETTİR. SATIŞ NOKTALARIMIZ HAKKINDA BİLGİ ALMAK YA DA BAYİMİZ OLMAK İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.